SERVIS I MONTAŽA

Servis i montaža klima uređaja

Naše stručno tehničko osoblje stalnim edukacijama nastoji uvijek biti informirano o novim tehničkim dostignućima najnovijih modela klima uređaja,  kako bi kupcima mogli savjetovati koji je najbolji izbor za njih, bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru .

Zanima te više?

MONTAŽA, SERVIS  I ODRŽAVANJE KLIMA UREĐAJA – SVE NA JEDNOM MJESTU

Za svakog kupca izradit ćemo ponudu prema njegovim zahtjevima i potrebama.

Montažu klima uređaja vršimo koristeći isključivo najkvalitetnije materijale i precizne alate vodeći brigu i pažnju o imovini kupca.

Za svaki objekt potrebno je prije  izrade ponude izvršiti detaljan pregled u sklopu kojeg je potrebno definirati razne detalje, od vrste i modela uređaja koji će se naknadno ugraditi do samih mikrolokacija ugradnje.

Osnovna montaža podrazumijeva: jedan proboj zida  (cigla do 55cm, beton do 30cm), do 3m duljine frigo i elektro instalacije između vanjske i unutarnje jedinice, do 3m duljine PVC kanala 65x50mm za instalacije nadžbukno, do 3m duljine PVC kanal 16x16mm za napojni kabel-nadžbukno, par odgovarajućih pocinčanih nosača za montažu vanjske jedinice, do 3m cijevi za odvod vode , spajanje napajanja na postojeću električnu instalaciju, potrošni materijal  za montažu, ovjeru garancije, puštanje u rad i upute za korištenje klima uređaja.

U osnovnu montažu nije uključeno: trošak dolaska ukoliko se montaža vrši na mjestu udaljenijem više od 30 km , instalacije (cijevi,kanalice,odvodna crijeva i kablovi) preko specificirane količine, demontaža starog uređaja, odvoz i zbrinjavanje starog klima uređaja. Uporaba skele ili auto dizalice za sigurnu ugradnju vanjske jedinice na nepristupačnom mjestu, otklanjanje nedostataka nepravilno pripremljene instalacije

Klima uređaje je potrebno redovno   servisirati  i pripremiti za sezonu hlađenja, barem jednom godišnje.

Neredovito servisirane komponente klima uređaja dovode do nakupljanja bakterija i pravi su izvor zaraze koje uzrokuju razne bolesti.

Za vrijeme preventivnog servisa, pregledat  ćemo detaljno Vaš klima uređaj kako bi isti funkcionirao ispravno.

Kontaktiraj nas

RADOVI NA UNUTARNJOJ JEDINICI

  • otvaranje poklopca

  • vađenje filtera

  • pranje filtera

  • skidanje maske unutarnje jedinice

  • čišćenje isparivača kemijskim sredstvima

  • čišćenje kade kondenzata

  • čišćenje odvodnog crijeva kondezata propuhivanjem

  • čišćenje turbine

RADOVI NA UNUTARNJOJ JEDINICI

  • čišćenje vanjske jedinice

  • mjerenje radnih parametara